VÅRA TJÄNSTER

Sköld Design erbjuder kvalificerade tjänster inom produktutveckling och formgivning. Det är viktigt för oss att du som kund får ett mervärde i ditt projekt.

Vår ambition är alltid en innovativ teknisk lösning eller en unik form som kan, om du så önskar, resultera i patent- eller mönsteransökningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kompetens och ett brett kontaktnät.

Industridesign och produktutveckling

Utifrån en kravanalys genomför vi utvecklingsarbetet med täta kundkontakter. Vi jobbar stegvis med avstämningar så att du som kund ska känna trygghet.

Konstruktion och CAD-modellering

Genom att tidigt arbeta med konstruktionen i datamiljö kan vi göra simuleringar, skriva ut friformade prototyper och dela med oss av underlaget för att få in offerter och produktionssynpunkter från tillverkare.

Prototyper, funktions- och åskådningsmodeller

Det är viktigt att snabbt ta fram modeller som verifierar tankar och idéer. Vi hjälper till att ta fram modeller som gör att vi kan ta beslut och gå vidare i projektet. I vår verkstad är det möjligt för kunden att själv vara med och jobba praktiskt med sitt projekt. Vi kan också hjälpa dig med uppföljning, val av leverantörer och produktionsstart.